Met Woord op vakantie 2 uur

2 uur radioverhalen voor uw reisgenot

In dit speciaal voor u geselecteerde pakket radioverhalen ondermeer een wandeling over Texel in het voetspoor van Jac. P. Thijsse met Jan Wolkers, Duitse badgasten die uitleggen waarom de Nederlandse kust hun favoriete vakantiebestemming is, de geluiden van een tentrits en een historisch interview met Johannes van Dam. Dat en meer vindt u in deze twee uur durende collectie radioverhalen. Haal het pakket op uit iTunes (als Podcast) of download het als ZIP-bestand.

Da's mooi, maar hoe werkt dat dan precies?

Om de voor u geselecteerde radioverhalen op te halen kunt u zich abonneren op een van de 5 podcasts. Dat kan het makkelijkst via iTunes (gebruik daarvoor de hierboven aangeboden verwijzing).

U kunt de hele collectie ook in één keer downloaden als ZIP-bestand. Dat bestand moet u daarnaast eerst 'uitpakken' door het te openen om de audiobestanden te kunnen gebruiken.

Wanneer u de audiobestanden binnen heeft kunt u ze op uw mobiel of ipod plaatsen, of er gewoon audio-cds van maken.

Meer moois, voor u geselecteerd

Naast de vakantiepakketten van Woord wijzen we u graag op een aantal podcasts die u van uren luisterplezier zullen voorzien:

citybooks: Vlaams-Nederlands Cultuur Huis deBuren biedt via een podcast een prachtige reeks luisterverhalen op locatie geschreven in diverse Europese steden.

Bonita Avenue: het hoorspel van de roman gemist? Bij de NTR kunt u het twintig-delige hoorspel als podcast downloaden.

This American Life: dit populaire Amerikaanse radioprogramma brengt waargebeurde verhalen rond een thema. Zowel podcasten, streamen en downloaden (tegen een kleine vergoeding) van de afleveringen is mogelijk.

Echt Gebeurd: de Nederlandse variant van het Amerikaanse programma The Moth, waarin mensen live op het podium hun levensverhalen delen.