Met Woord op vakantie

Het is zomer, de vakantie komt eraan. Het vliegtuig is geboekt, de treinkaartjes zijn gereserveerd, de autoroute naar de vakantiebestemming uitgestippeld. De bagage ligt zorgvuldig bijeengezocht klaar of wordt op het laatste nippertje in de koffer gepropt. Maar één ding mag vooral niet vergeten worden om mee te nemen op de reis: het vakantieaudiopakket van Woord.

Vijf collecties op maat: 2, 3, 6, 9, en 12 uur reisgenot

Maak uw keuze uit de Woord vakantiepakketten met de mooiste radioverhalen voor onderweg:

Da's mooi, maar hoe werkt het?

U kunt natuurlijk uw luisterboeken en ander audiosnoep zelf bij elkaar sprokkelen, maar om u op weg te helpen heeft de redactie van Woord een aantal mooie collecties voor u samengesteld. U kunt een keuze maken op basis van uw verwachte reisduur, we hebben pakketten van 2, 3, 6, 9 en 12 uur gemaakt. Deze neem-mee collecties kunt u via iTunes als Podcast downloaden, of gewoon vanuit Woord in zijn geheel (meerdere MP3s in een zip-bestand).
Voor iedere collectie vind u hier een eigen pagina, waarop u kunt kezen wat er voor u geselecteerd is.

Meer moois, voor u geselecteerd

Naast de vakantiepakketten van Woord wijzen we u graag op een aantal podcasts die u van uren luisterplezier zullen voorzien:

citybooks: Vlaams-Nederlands Cultuur Huis deBuren biedt via een podcast een prachtige reeks luisterverhalen op locatie geschreven in diverse Europese steden.

Bonita Avenue: het hoorspel van de roman gemist? Bij de NTR kunt u het twintig-delige hoorspel als podcast downloaden.

This American Life: dit populaire Amerikaanse radioprogramma brengt waargebeurde verhalen rond een thema. Zowel podcasten, streamen en downloaden (tegen een kleine vergoeding) van de afleveringen is mogelijk.

Echt Gebeurd: de Nederlandse variant van het Amerikaanse programma The Moth, waarin mensen live op het podium hun levensverhalen delen.