Maar hoe krijg ik al dat moois op mijn computer? Of op mijn tablet? Of mijn telefoon?

Dat is een goeie vraag. Het downloaden van de volledige Woord-pakketjes gaat in iTunes namelijk niet vanzelf. Daarvoor moet je een extra handeling verrichten. Hieronder leggen we uit hoe dat moet. Volg de pijlen, en alles komt goed. Fijne vakantie!

Stap 1.

Klik op Woord.nl op de link die naar het pakketje in iTunes gaat dat je wilt hebben. 

Stap 2.

Je bent nu in de iTunes-store van Apple, niet meer op Woord.nl. Nu wordt het dus lastig. Onder het Woord.nl-logo staat een blokje en in dat blokje staat 'bekijk in iTunes'. Als je daarop klikt, wordt Itunes opgestart. In dat programma kan je je pakketje downloaden.

Stap 3.

Voordat je je pakket kan downloaden, moet je je eerst op dat specifieke pakket abonneren in iTunes. Als je je geabonneerd hebt op het betreffende pakket audio, komt die inhoud ervan in je podcast-speellijst te staan. De audio is dan nog niet gedownload. Dat komt zo. 

Stap 4.

Het gewenste pakket is verschenen in je podcast-speellijst. Die speellijst is te vinden in het menu in de linkerbovenhoek van je iTunes-speler. Dat is het menu waarin ook je muziek, foto's en films enzo zitten. iTunes heeft nu alleen automatisch de eerste file van de lijst gedownload. Daar staat een blauw bolletje voor. De rest staat nog niet op je computer en moet je handmatig doen. Dat kan gelukkig in één keer, zie hieronder.

Stap 5.

Als je met je rechtermuisknop op de titel die links staat klikt, zie je een menu. Een van de opties die je daarin kan kiezen is 'Download alles'. Als je die kiest krijg je alles, vanzelfsprekend, en staat niets een uitstekende vakantie meer in de weg. Doei!