Het Grote Woord Vakantiepakket 2016

uitvergroten

Woord presenteert: het Grote Woord Vakantiepakket. Vol spannende, verrassende, intrigerende en grappige audioverhalen.

Het is vakantie! Zijn je koffers al gepakt? Wij van Woord, het platform voor verhalenliefhebbers en luisterfanaten- hebben nog iets voor je: Het Grote Woord Vakantiepakket. En dat is dus geen pakket boeken, zoals je misschien gewend bent mee te nemen, maar een pakket audioverhalen. Ze zijn spannend, ontroerend, grappig, kort en lang, fictie en non-fictie. Net als je boeken eigenlijk, maar dan voor in je oren.

Lekker licht voor in je koffer én makkelijk te beluisteren: tijdens het autorijden, vliegen, wandelen, fietsen of luierend voor de tent of op het strand. Dus ga er lekker voor zitten, liggen of hangen. Zet je koptelefoon op of speakers aan, en geniet!

Van dromerige verhalen over de plantenwereld en de zee, een spannende zoektocht naar een onbekend familielid, een komedieserie over het wel en wee op een radioredactie, en hoorspelen die je aan je koptelefoon gekluisterd houden.

Gaan er kinderen met je mee op reis? Download dan ook het Mini Woord Vakantiepakketje. Met 25 leuke verhaaltjes speciaal voor kinderen. Voor op de achterbank of een rustmomentje tussen het zwemmen en ijsjes eten door.

Maar hoe luister je dan naar een podcast?

Apple gebruiker? De pakketten zijn te downloaden in iTunes via de links bovenaan de pagina. Of zoek op de titel van de podcast.

Geen gebruiker van Apple, maar van Android of Windows? Het handigst is om een podcast-app zoals bijvoorbeeld Stitcher op een Android of Windows apparaat te downloaden. In het programma Stitcher zoek je vervolgens op 'Woord' of 'Woord Vakantiepakket' en dan zie je het Vakantiepakket vanzelf verschijnen.

Of je kunt de onderstaande links in je rss-reader kopiëren.

De RSS-feeds:
Het Grote Woord Vakantiepakket: http://www.vpro.nl/podcasts/woord-vakantiepakket-2016.xml
Het Mini Woord Vakantiepakketje: http://www.vpro.nl/podcasts/mini-woord-vakantiepakketje.xml

Mocht het ondanks deze uitleg nog niet lukken om het vakantiepakket te beluisteren dan vind je hieronder nog een aantal instuctievideo's waarin we de meest voorkomende apparaten zo helder mogelijk uitleggen.

We wensen je veel luisterplezier!
Heb je nog vragen? Mail ons dan gerust.

De redactie van Woord.