Familie

Sommige mensen zien hun familie iedere dag, anderen delen slechts genetisch materiaal. Luistert u op deze pagina onder andere naar een manische vader met een cassette-verzameling, een ongemakkelijke hereniging tussen moeder en dochter en een soap over een schijnbaar doodgewone familie.

Verloren familie

Ties is kind van een spermadonor. Hij denkt zijn vader soms te zien in de menigte, maar altijd klopt er iets niet. Als hij hem niet vindt, bedenkt hij een andere manier om zich verbonden te voelen met zijn vader.

Sarah verzint een ingenieus plan om in contact te komen met haar broer en zus: ze gaat undercover.

1 Minuutjes

Mini-documentaires over een groot gezin, tips van moeder, een liedje voor opa en een zuinige oma.

Omma en mamma

Eun-mi Postma werd op haar zesde geadopteerd en groeide op in Zaandam. In haar tienerjaren krijgt ze plotseling weer contact met haar biologische moeder. 

De bandjes van mijn vader

Vroeger was de studeerkamer van Leonie's vader verboden terrein. Hij was blind en wilde alles vinden waar hij het liet. Twee jaar na zijn dood besluit Leonie de geheimzinnige bandjes die over zijn kamer verspreid liggen af te spelen. 

Familie Holland

Familie Holland is een doorsnee Nederlands gezin. Vader, moeder, dochter, zoon en hond. Zij zijn gewoon, gezond en het ontbreekt hen aan niets. Toch staat hen iedere aflevering iets te wachten waar zij zelf nog nooit aan hadden gedacht.