Magnus

Een gloednieuwe hoorspelserie

Magnus bestaat uit vier afleveringen die vanaf 12 december wekelijks in de nacht van vrijdag op zaterdag te horen zijn tussen 24.00 en 00.30 uur op NPO Radio 1.

Magnus gaat over Merlijn, die, nadat zijn jeugdliefde Caro het uitmaakt, niets anders rest dan zijn ellende te compenseren met liederlijke uitspattingen. Totdat er een telefoontje van zijn creditcardmaatschappij komt met de mededeling dat er op zijn naam vreemde uitgaven worden gedaan in een pretpark in Zweden. Merlijn besluit naar Stockholm af te reizen om de dief te ontmaskeren. Er is wel een probleem: zijn epileptische aanvallen, waardoor hij stukken uit het meest recente verleden kwijt is. In Zweden blijkt dat de waarheid vergaande gevolgen heeft…

Met:
David Lucieer (Merlijn) – Anna Drijver (Caro) – Lotti Hellingwerf (Cecilia) – Jaap Spijkers (Magnus) – Eveline Bosmans (Krista) – Dick van den Toorn (regisseur) – Egbert Jan Weeber (Walter) – Jilles Flinterman (Lucas) – Torre Florim (Ted Robin) -Peer Mascini (Frank Gerson) – Carla Hardy (Merlijn’s moeder) – Koen Caris (Leraar) – Paul Rabbering (DJ) en Arjen Lubach (Dokter).