Stuur ons jouw favoriete audioverhaal

Woord is dé verzamelplek voor verhalende radio. We breiden onze lijst steeds verder uit, en zijn op zoek naar jouw tips. Welk audioverhaal vind jij mooi, sterk, interessant, goed, schokkend, verbazingwekkend of raakte je op een andere manier? Deel jouw favoriete radioverhaal met ons!

Hoe worden de verhalen gekozen?

Er is zóveel goede radio gemaakt. Documentaires, hoorspelen, interviews, reportages, sprookjes, waargebeurde verhalen. Kort & lang, nieuw & oud. Woord geeft die verhalen een nieuw plekje in een van de podcasts, een uitzending en/of op de website.

Wij zijn daarom altijd op zoek naar goede radioproducties. Daarvoor struinen we door de archieven van de publieke omroep én luisteren naar de nieuwste podcasts, shows, documentaires, hoorspelen en interviews. En omdat het vaak het beste werkt even aan een kennis te vragen "Hé, wat is jouw favoriete verhaal"? doen we dat hier. Zo is Woord.nl een gids met tips van luisteraars, radiomakers, soms een bekende of anderszins interessante Nederlander en andere audiofielen.

Stuur je audioverhaal op

Heb jij zo'n favoriet audioverhaal? Stuur het ons in een email naar: woord@vpro.nl, met de volgende info:

- Titel audioverhaal (plus eventueel de maker, jaartal, omroep/ waar gehoord. Hoe meer informatie, hoe beter. Wij zijn inmiddels heel goed in het opdiepen van verhalen, dus heb je weinig informatie, schroom niet het ons toch te sturen!)
- Waarom raakt dit verhaal je zo? Wat vind je er goed aan? Max. 250 woorden
- Je naam, emailadres, woonplaats en eventueel telefoonnummer

De tips gaan door de oren van onze redacteuren. Als we enthousiast zijn krijgt jouw verhaal een plekje in de uitzending, een van de podcasts en/of op de website.

Dank en veel luisterplezier!

De Woord Redactie